Novosti

 

 

 

OБАВЕШТЕЊЕ


     Обавештавају се грађани и корисници паркинг услуга да је од 01.02.2018. год. почела наплата паркирања у улици Босанској од улице Шуматовачке до улице Душанове (12 паркинг места) у I (жутој) зони.


ОБАВЕШТЕЊЕ

 

     Обавештавају се грађaни и корисници паркинг услуга да је отворена прва „fast“ гаража у Крушевцу, на локацији Трг костурница.

     Наплата ће се вршити по започетом сату, а дата је могућност корисницима да безбедно паркирају и путем месечне претплате. Заинтересовани корисници, о категоријама месечне претплате, могу добити све информације путем телефона 037/442-906 или лично у просторијама „Пословног Центра“.

    Као добар домаћин и предузеће које мисли на грађане „Пословни центар“Крушевац ЈП је омогућило свим корисницима бесплатно паркирање у ново постављеној „fast“ гаражи првих месец дана, и то од 01.07.2017. до 01.08.2017. године.

 

 

У ТОКУ РАДОВИ НА МОНТАЖИ „ФАСТ“ ПАРКИНГА

  

     „Пословни центар“ЈП Крушевац почео је радове на монтажи „фаст“гараже на локацији Трг костурница. 

     Захваљујући успешној сарадњи Крушевца и Београда, Крушевљани ће добити прву вишеетажну монтажно-демонтажну гаражу са 145 паркинг места у самом центру града. 

     Радове на монтажи конструкције изводи „Грађинг“ Александровац, а завршетак радова је планиран за крај Јуна.


                                                                   1-r

     2-r     3-r

     4-r     5-r

     6-r     7-r

     8-r     9-r

     10-r     11-r
ПРВА ГАРАЖА У КРУШЕВЦУ

 

     После дуго најављиване паркинг гараже у Крушевцу „Пословни центар“ЈП је почео радове на изградњи „фаст гараже“ на локацији Трг костурница.

     Већ почетком године расписан је тендер за набавку монтажно-демонтажне конструкције за паркирање возила у два нивоа. После успешно законски спроведене јавне набавке уследило је уређење јавне површине, односно локације на којој ће се поставити прва „фаст гаража“ у Крушевцу.

     Радови ће се изводити у две фазе и то: прва фаза је уређење парцеле и асфалтирање платоа на коме ће се конструкција поставити, а друга фаза је израда пројекта монтаже и монтажа конструкције.


      1-r     2-r

      3-r     4-r

      5-r     6-r

        7-r       8-r

        9-r       10-r

                                                                    

 

 

ЧИШЋЕЊЕ СНЕГА

 

     Запослени „Пословни центар“ЈП су активно радили на уклањању снежног покривача. Сви прилази на затвореним паркиралиштима и пијацама су очишћени и редовно се одржавају проходним.

     Радници овог предузећа осим затворених паркиралишта и пијаца раде и на уклањању снега са тротоара и градских улица.

     Обезбеђена је довољна количина индустријске соли, а због најављених нових падавина и ниских температура „Пословни центар“ЈП ће појачано третирати прилазе на својим објектима и ускладити своје активности приликом рачишћавања снега и леда са јавних површина.

                   sneg1            sneg2             sneg3      

                  sneg4             sneg5             sneg6

       sn1      sn2

       sn3      sn4

       sn5      sn6

       snv1       sn7