Home

Počela sa radom novoizgrađena garaža

  naslovna-r-mala-RRR

   

 

        

     

     У улици Војводе Путника, на локацији код Дијагностичког центра, почела је са радом новоизграђена гаража у Крушевцу.

     Као и до сада, и овог пута, „Пословни центар“Крушевац ЈП се побринуо да грађанима и корисницима паркинг услуга омогући што боље и ефикасније услуге паркирања.

     Циљ изградње ове гараже је пре свега да се растерети саобраћај у кругу Болнице, чиме ће се омогућити корисницима, односно пацијентима да брже и лакше обаве одређене потребе, нагласио је директор Драги Марковић.

     Објекат су пустили у рад директор „Пословног центра“ЈП Драги Марковић и градоначелник града Крушевца Јасмина Палуровић, при чему је градоначелник истакла да је ова гаража изграђена на локацији која је од изузетног значаја за град. „Годинама уназад било је великих проблема око паркинг места за све наше суграђане који долазе у болницу- било због здравствених проблема или некоме у посету. Изградњом ове гараже растерећен је сам круг болнице и све прилазне улице, и на тај начин биће мање саобраћајне гужве у овом делу града“.

     Средства за изградњу овог објекта обезбедио је „Пословни центар“ЈП из сопствених средстава, а вредност инвестиције износи 25 милиона динара.

     1-r         2-r

   

     3-r          4-r

     

     5-r          6-r

     

     7-r          8-r

     

     9-r         10-r

           

     11-r         12-r


     13-r         14-r


     15-r         16-r

 

     17-r         18-r


                                                    19-r