OTVORENA KVANTAŠKA PIJACA

Kvantas naslovna

Pogledaj reportažu . . .

     Kvantaška pijaca u Kruševcu je zvanično počela sa radom od 01.juna. Pijaca je renovirana i samim tim je prilagođena korisnicima kako bi prodaju i kupovinu voća i povrća mogli da obavljaju u adekvatnim uslovima.

    Kvantaška pijaca trenutno ima 157 prodajnih mesta, od kojih 40 u poluzatvorenom i 117 mesta na otvorenom prostoru.

    Na bočnoj strani pijace je postavljena nova ograda i kapija, i na taj način je rešen dugogodišnji problem bezbednosti same Kvantaške pijace. U sradnji sa javno komunalnim preduzećem „Vodovod Kruševac“ takođe je rešen problem plavljenja jednog dela pijace. Izvedeni su određeni građevinski radovi na pošljunčavanju svih udarnih rupa koje su predstavljale problem u predhodnom vremenskom periodu. Takođe su mesta za prodaju poljoprivrednih proizvoda proširena i adekvatno obeležena, a postavljena je i saobraćajna signalizacija, tako da će korisnici imati dovoljno mesta za izlaganje svoje robe.

     S' obzirom da je pored naših sugrađana i korisnika iz okolnih mesta sve više zainteresovanih korisnika iz drugih gradove širom Srbije „Poslovni centar Kruševac“ će se potruditi da u narednom periodu poveća kapacitet usluga same pijace, odnosno kapacitet prodajnih mesta, naglasio je direktor ovog preduzeća Miloš Milošević.

KvantaskaslikeKvantaskaslikeKvantaskaslikeKvantaskaslikeKvantaskaslikeKvantaskaslikeKvantaskaslikeKvantaskaslike