Home

POVEĆANA AKTIVNOST „POSLOVNOG CENTRA“ U SVIM SEGMENTIMA SVOJE DELATNOSTI

POVECANA AKTIVNOST POSLOVNOG CENTRA U SVIM SEGMENTIMA SVOJE DELATNOSTI

Pogledaj reportažu . . .

     „Poslovni centar Kruševac“JP kao javno preduzeće koje se bavi upravljanjem poslovnog prostora, pijacama, parkinzima u gradu Kruševcu i obeležavanjem horizontalne sobraćajne signalizacije, pojačao je aktivnosti uređenja u svim segmentima svoje delatnosti.

     Direktor ovog preduzeća Miloš Milošević navodi da je „Poslovni centar Kruševac“ jedno odgovorno preduzeće koje stoji na usluzi svim svojim korisnicima, i ovom prilikom ističe:

     Na Kvantaškoj pijaci, a u cilju poboljšanja uslova rada kako kupaca tako i prodavaca izvršeno je infrastrukturno renoviranje. Postavljena je ograda i kapija u neograđenom delu prostora, rešen je višegodišnji problem izlivanja podzemnih voda, izvršeno je obeležavanje svih prodajnih mesta i to kako na otvorenom delu pijace, tako i na zatvorenom delu ispod trema. Izvršeno je pošljunčavanje zemljanog dela tako da je korisnicima koji dođu na Kvantašku pijacu omogućeno da imaju obezbeđen praking prostor.

     Na parkinzima u gradu već se primenjuje novi koncept parkiranja i cenovnih usluga. Proširena je ekstra zona u centru grada, a primenom novog cenovnika parking usluga „Poslovni centar“ se potrudio da reši u velikoj meri problem mirujućeg saobraćaja, kako u užem tako i u širem centru grada. Na javnim garažama je smanjena cena mesečnih karti prakiranja, tako da sada mesečno parkiranje na garažama u gradu iznosi 1.500 dinara i pristupačno je svim korisnicima parking usluga. Takođe uvedena je i novina u parkiranju, a to je „Zlatna“ parking karta koja košta 6.000 dinara na mesečnom nivou, a kupovinom koje je omogućeno parkiranje kako u svim zonama tako i na svim zatvorenim parkiralištima i javnim garažama u gradu.

     „Poslovni centar“ je takođe intezivirao i obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije, posebno u reonu škola i ulicama koje gravitiraju obrazovnim ustanovama. Direktor Milošević takođe naglašava da se u ovom delu delatnosti uvodi novina, a to je obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije i na periferiji grada, a sve u cilju povećanja bezbednosti učesnika u saobraćaju.